RÓLUNKOptometriai rendelőnkben elsődlegesen két speciális módszerrel dolgozunk, a hagyományos látásvizsgálat mellett.
Az egyik a már Magyarországon is sok éve ismert POLATESZT eljárás, mely a két szem együttműködésénél felmerülő problémákkal (rejtett kancsalság, hasábos szemüveg) foglalkozik.
A rendelő különlegessége a Vision Therapy (VT) program alkalmazása, mely magában foglalja a funkcionális látásvizsgálatot és vizsgálati eredmények alapján felépített fejlesztő programot. 
Az összetett látásvizsgálat jelentős mértékben segíti a tanulással kapcsolatos vizuális problémák felismerését. Számos, az írás és az olvasás elsajátításánál megjelenő nehézség tovább fokozódhat, ha nem vesszük figyelembe a különböző részképességek fejletlenségét.

Munkatársak:
Dömötör Dóra:        /dipl.optometrista, gyógypedagógus/
A diploma megszerzése (1997) óta, optometristaként, a látással foglalkozom.
10 évig vezettem a Speciális Olimpia, az értelmi fogyatékos emberek nemzetközi sport mozgalma, úgy nevezett Special Olympics Lions Clubs International Opening Eyes önkéntes Optometrista programját. Ennek során bekapcsolódhattam szakmám nemzetközi vérkeringésébe is. Itt találkoztam egy, addig számomra ismeretlen gondolkodásmóddal. A funkcionálisan gondolkodó optometristák (behavioural optometry)  szemlélete és probléma megközelítése egészen eltért attól, amit itthon addig tanultam és láttam.
A Vision Therapy (a látórendszer funkcionális fejlesztése) módszertana a felmerülő tünetek mögött, a kölcsönhatások egy olyan összetett rendszerét feltételezi, mely magába foglalja az érzékszerveket, a kognitív képességeket, a biológiai fejlődést, a személyiségfejlődést meghatározó tényezőket egyaránt. Egy hihetetlen komplex egységet, ahol minden mindennel összefügg. (Leonard J. Press: Applied Concepts in Vision Therapy). A Vision Therapy vizsgálati és terápiás módszerének alapjait Dr. KellyeKnueppel centrumában,(Wisconsin állam Milwaukee, USA) sajátítottam el egy fél éves tanulmányút során.
Folyamatosan részt veszek továbbképzéseken.
Dr.Robert Sanet szemináriumain:
2012 Róma
2013 Róma
            2014 Albacete (Spanyolország)
            2016 Albacete
            2017 Albacete
            Dr. Kellye Knueppel szemináriumain:           
            2017 Athén 
            2018 Athén
            2020 Invitasional Lens Symposium (on line) 
            
A látás és a tanulási zavarok között, bonyolult és igen érdekes összefüggéseket lehet megfigyelni. Itt már két tudomány- a gyógypedagógia és az optometria- találkozásáról van szó. Ezt felismerve 2011-ben gyógypedagógus diplomát szereztem a Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Karán, tanulásban akadályozottak szakirányon, azzal a céllal, hogy jobban megértsem a hozzám forduló páciensek panaszait.

Békési Csilla (Vision Therapy terapeuta, óvodapedagógus, TSMT terapeuta)
Patkós Luca ( Vision Therapy terapeuta, óvodapedagógus, Optometrista Egyetemi hallgató)  
Hargittay Emese (recepció)
Pölöskei Zsanett ( Vision Therapy terapeuta, látszerész, jelenleg gyesen)